Δήλωση Περί Απορρήτου της Oikopen

Δ. ΧΑΡΙΣΤΟΣ – Δ.ΓΟΥΣΗΣ Ο.Ε. 
(Oikopen)

Δήλωση Περί Απορρήτου της Oikopen
Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες σας

Η Oikopen (Δ. Χαριστός – Δ. Γούσης Ο.Ε.) εταιρεία εισαγωγών και ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας www.egifts.gr – στο εξής αποκαλούμενη Oikopen, χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχει πρόσβαση σε ζητούμενα προϊόντα. Εάν έχετε συναινέσει στο να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, επιλέγοντας το κουμπί Συναινώ στο παρόν e-mail, η Oikopen ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας αποστείλει επιπλέον ενημερωτικό υλικό που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε παραγγελίες, και συναλλαγές με την εταιρεία μας, αλλά και γενικές πληροφορίες – υλικό  σχετικά με τις ιδιότητες των προϊόντων μας, τις πολιτικές marketing και την προβολή των αγαθών μας. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Νέα ή βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες
  • Εργαλεία προβολής των προϊόντων
  • Καταλόγους, Τιμοκαταλόγους, Φυλλάδια και Εγχειρίδια Οδηγιών
  • Ενημέρωση για τις δημοσιεύσεις μας (τύπος/social media) και Άρθρα
  • Διαγωνισμούς, Προσφορές και Διαφημίσεις
  • Ενημέρωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τον παραγγελιών σας
  • Οτιδήποτε θεωρούμε ότι σας αφορά σχετικά με το αντικείμενο των εργασιών μας και θα σας βοηθήσει, άμεσα ή έμμεσα, στην αναβάθμιση της προβολής και την αύξηση πωλήσεων των προϊόντων μας μέσω της δικής σας εταιρείας (αποθήκη ή κατάστημα λιανικής).

Έχετε την επιλογή να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή την ενημέρωσή σας με e-mail μας, επιλέγοντας το σχετικό link διαγραφής στο τέλος του εκάστοτε e-mail.

Άλλες Πληροφορίες

Δεν πουλάμε ούτε δανείζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη. Ωστόσο, μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Εάν προηγουμένως εγγραφήκατε σε μία από τις λίστες μας, αποδοχής ενημέρωσης με e-mails (ή Newsletter account)  ή ακόμη με απ’ ευθείας αίτημα στις σελίδες μας των social media (Facebook, Twitter, Google+, YouTube και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον , μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας για την προβολή αμφοτέρων και το κοινό συμφέρον βάσει της μεθόδου της αλληλεπίδρασης.

Ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 5 χρόνια μετά την πιθανή λήξη της συνεργασίας μας, για οποιοδήποτε λόγο (νομικό, λογιστικό ή ρυθμιστικό γενικώς) και σε τέτοια περίπτωση θα διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνον για τους σκοπούς:

  • Την νέα διαπραγμάτευση της συνεργασίας μας
  • Γενική ενημέρωση προϊόντων και υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν και ως αναφέρονται ανωτέρω.

Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε περισσότερη ή λιγότερη ενημέρωση, ωστόσο σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας λόγω νομικών και/ή ρυθμιστικών απαιτήσεων.

Η Oikopen είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη, νεωτεριστική και αξιόπιστη εταιρεία και, χρησιμοποιεί κάθε μέσον για την υποστήριξη των πελατών της._