Γενικοί Όροι & Κανονισμοί

Γενικοί Όροι & Κανονισμοί

Γενικοί Όροι & Κανονισμοί: Διαβάστε τους προσεκτικά

Χρήση της Ιστοσελίδας

Καλώς Ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας! Πιστεύουμε ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και σύντομα θα επανέλθετε για περισσότερες παραγγελίες.
Παρακαλούμε, διαβάστε τους Όρους & Κανονισμούς προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αυτή, αυτόματα αποδέχεστε τους Όρους & Κανονισμούς που αναφέρονται παρακάτω. Αν δεν αποδέχεστε τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα ανήκει στην εταιρεία Δ. Χαριστός – Δ. Γούσης Ο.Ε. (Oikopen), η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και έχει την έδρα της στο Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.
Διατηρούμε την ιστοσελίδα για την ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας. Περιηγηθείτε και απολαύστε την εξαιρετική γκάμα των προϊόντων μας.
Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε υλικό από τη σελίδα μας για χρήση οικιακή/προσωπική μόνον και όχι για εμπορική. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα αφήσετε ανέπαφα όλες τις ενδείξεις πνευματικών δικαιωμάτων, ιδιοκτησίας, λογότυπα και σήματα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, να αναπαράγετε, να αναδημοσιεύσετε, να αναρτήσετε, να μεταφέρετε και να διανέμετε με οποιονδήποτε τρόπο τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά με έγγραφη άδεια μας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Θεωρήστε ότι οτιδήποτε βλέπετε ή διαβάζετε σε αυτήν την ιστοσελίδα, προστατεύεται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εκτός κι αν δηλώνεται κάτι διαφορετικό κατά περίπτωση. Δεν υπάρχει εγγύηση, στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε από τη σελίδα αυτή, ότι δεν θίγει συμφέροντα τρίτων που δεν ανήκουν ή συνδέονται με εμάς. Οι εικόνες είναι είτε δικές μας, είτε χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας μας. Ως εκ τούτου, η αυθαίρετη χρήση τους απαγορεύεται. Εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά από τον παρόντα Κανονισμό.
Η αυθαίρετη χρήση των εικόνων, πιθανόν να παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, προσωπικών δεδομένων και δημοσιότητας, καθώς επίσης και την νομοθεσία/κανονισμούς επικοινωνίας.

Ακρίβεια

Κάνουμε λογικές προσπάθειες να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα με πρόσφατες πληροφορίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ή διαβεβαίωση για την ακρίβεια των πληροφοριών. Δεν αναλαμβάνουμε καμιά ευθύνη οποιουδήποτε είδους, για τυχόν λάθη ή παραλήψεις στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής (e-gifts.gr).

Εγγύηση

Επιπλέον, η χρήση και η περιήγηση σε αυτήν την ιστοσελίδα γίνεται με δική σας ευθύνη. Ούτε εμείς, ούτε οποιοδήποτε άλλο μέρος εμπλεκόμενο στη δημιουργία, παραγωγή ή παροχή της ιστοσελίδας αυτής, είναι υπεύθυνο για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, επακόλουθες ή με οποιονδήποτε τρόπο ζημιογόνες συνέπειες που απορρέουν από την πρόσβασή σας και τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Χωρίς περιορισμούς για τα ανωτέρω, οτιδήποτε σας παρέχεται από την ιστοσελίδα μας, παρέχεται ως έχει και χωρίς οποιουδήποτε είδους εγγύησης, εκφραζόμενης ή υπονοούμενης σιωπηρώς, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς των σιωπηρών εγγυήσεων για την εμπορευσιμότητα και καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης. Παρακαλούμε, να σημειωθεί ότι κάποιες περιοχές δεν επιτρέπουν την χρήση σιωπηρών εγγυήσεων και ίσως κάποια από παραπάνω εξαιρέσεις ίσως δεν ισχύουν για εσάς. Ελέγξτε την νομοθεσία της περιοχής σχετικά με τις σιωπηρές εγγυήσεις. Επίσης, από την πλευρά μας δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη και δεν θα βρεθούμε υπόλογοι για οποιουδήποτε είδους ζημία ή μεταφορά ιού που ίσως προσβάλλει τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, ή άλλο μέσον πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, είτε περιηγηθείτε αυτής, είτε κατεβάσετε οποιοδήποτε υλικό, δεδομένα, κείμενο, εικόνες, οπτικό ή ακουστικό υλικό από την ιστοσελίδα μας.

Επικοινωνία
  • Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταφέρεται στην Ιστοσελίδα μας ηλεκτρονικά με mail ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, των ερωτήσεων, των σχολίων, των προτάσεων ή άλλα παρόμοια, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μη εμπιστευτικά και μη προσωπικά/ιδιόκτητα.
  • Οτιδήποτε μεταφέρετε ή ανεβάζετε στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εμάς ή τους συνεργάτες μας για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων – χωρίς περιορισμούς – την αναπαραγωγή, αποκάλυψη, μετάδοση, δημοσίευση, εκπομπή και ανάρτηση. Επιπλέον, είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα, έννοια, τεχνογνωσία, τεχνικές, που περιλαμβάνονται στην επικοινωνία που στείλατε στην ιστοσελίδα μας για οποιοδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων – χωρίς περιορισμούς – εκείνα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, κατασκευή και προβολή των προϊόντων με τη χρήση τέτοιων πληροφοριών.
  • Με την υποβολή του mail σας στο τομέα Subscribe, αυτόματα αποδέχεστε την τακτική σας ενημέρωση με mails που αφορούν τα νέα της εταιρείες μας, τα προϊόντα μας, εκδηλώσεις, διαφημιστικό υλικό, κ.λπ.
Εμπορικά Σήματα

Γενικοί Όροι & Κανονισμοί που αφορούν: Τα εμπορικά σήματα και λογότυπα, που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα της Oikopen και των προμηθευτών αυτής. Τίποτα από ότι περιέχεται στην ιστοσελίδα μας, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την έγγραφη άδεια μας ή την έγγραφη άδεια τρίτων που πιθανόν να κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα των σημάτων που εκτίθενται στην ιστοσελίδα μας.

Links / Σύνδεσμοι

Δεν έχουμε εξετάσει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται με τη δική μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα ή άλλες συνέπειες που τυχόν προκύψουν από τις ιστοσελίδες αυτές. Η περιήγηση σας στις ιστοσελίδες αυτές γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Αυτή η ιστοσελίδα πιθανός να περιέχει links/συνδέσμους, άλλων Ιστοσελίδων που παρέχονται από τρίτους. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται για την δική σας εξυπηρέτηση και δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο τους. Το γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας περιέχει τέτοια links/συνδέσμους, δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε, ασπαζόμαστε ή προτείνουμε τις σελίδες αυτές, ούτε και υπονοείται οποιαδήποτε σχέση με τους διαχειριστές τους. Αποποιούμαστε οποιασδήποτε ευθύνης, ρητής ή έμμεσης, για την νομιμότητα, ακρίβεια, αξιοπιστία των περιεχομένων άλλων ιστοσελίδων. Αποποιούμεθα επίσης, οποιαδήποτε ευθύνη απώλειας οποιουδήποτε είδους, ζημίας, αξίωσης, αξιοπιστίας και τραυματισμού, που απορρέουν από ιστοσελίδες τρίτων και τα περιεχόμενα αυτών, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την δική μας ιστοσελίδα.

Αναθεώρηση

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Όρους και Κανονισμούς αυτούς, ενημερώνοντας εκ νέου την παρούσα ανάρτηση. Εσείς, δεσμεύεστε από τις τροποποιήσεις αυτές, γι αυτό θα πρέπει περιοδικά, να επισκέπτεστε τους τρέχοντες Όρους & Κανονισμούς, από τους οποίους δεσμεύεστε.

© 2017 – 2018 Oikopen – egifts.gr